Actualidade
Turismo de Galicia e o concello do Carballiño asinan un convenio para impulsar o municipio como destino gastronómico
O director de Turismo de Galicia, Xosé Merelles, e o alcalde do Carballiño, Francisco José Fumega asinaron esta mañá o acordo que permitirá investir 1M€ para o impulso do territorio como destino enogastrónomico centrado na cultura do polbo.
A Xunta achega case medio millón de euros a 20 aloxamentos e restaurantes lucenses para mellorar as súas instalacións
O delegado territorial de Lugo, Javier Arias, explica que a orde de axudas para acondicionar infraestruturas turísticas beneficia este ano a negocios de 15 concellos repartidos por toda a provincia
A Xunta e a Mancomunidade de Concellos do Camiño Francés presentan o novo folleto turístico deste itinerario Xacobeo
O acto, celebrado na simbólica igrexa de Santa María a Real do Cebreiro, porta de entrada do Camiño Francés a Galicia contou coa participación do director de Turismo de Galicia, o delegado territorial da Xunta en Lugo e alcaldes dos concellos que conforman a Mancomunidade
A Xunta presenta o novo número da revista de estudos xacobeos ‘Ad Limina’, centrado no Camiño de Santiago en Cataluña
O director de Turismo de Galicia, Xosé Merelles, e o responsable da S.A Xacobeo, Ildefonso de la Campa, participaron esta mañá na presentación da publicación máis prestixiosa da cultura xacobea
Rueda participa na LXXI Edición da Festa do Albariño de Cambados
A Xunta destaca a aposta pola excelencia no posicionamento de Galicia como destino náutico
O director de Turismo de Galicia participou esta mañá no izado da Bandeira Q de Calidad Turística e Azul do Club Náutico de Portosín
A Xunta renova a súa aposta pola promoción turística conxunta a través da marca España Verde
O director de Turismo de Galicia participou esta mañá na comisión de seguemento desta marca turística, que aglutina ás comunidades autónomas de Galicia, Asturias, Cantabria e País Vasco, ademáis de Turespaña.
Un total de 153 establecementos turísticos galegos benefícianse da orde de axudas para actuacións de mellora nos establecementos de aloxamento e restauración galegos que este ano se incrementan nun 75%
A convocatoria anual permite seguir mellorando as instalacións e infraestruturas de establecementos hoteleiros e de restauración para unha oferta turística de calidade
Rueda destaca que a restauración do Pazo de Lourizán promoverá o rexurdimento dun complexo cun amplo valor histórico e ambiental
Resaltou que o obxectivo é impulsar este recinto desde o punto de vista cultural, académico, paisaxístico e turístico
Rueda asiste á LIV Festa do Carneiro ao Espeto en Moraña